De Blaffende Honden Producties en video’s

25 juni in het Torpedotheater de originele Blaffende Honden, Michael Abspoel en Ronald M Offerman er zijn nu nog kaartjes dus snel naar de website van het Torpedo om een kaartje te kopen. Voor kaartjes en info http://www.torpedotheater.nl/

De Blaffende Honden Producties organiseert allerlei activiteiten en werkt samen met diverse dichters, zangers, muzikanten en andere creatieve mensen waardoor er veel mogelijkheden zijn voor optredens, exposities met voordracht van gedichten, eenmansvoorstellingen enz. De Blaffende Honden is een gelegenheidsband die rondom Ronald M.Offerman in wisselende  samenstelling optredens verzorgd. Zie hieronder de diverse filmpjes van voorgaande optredens.

Vragen of interesse in een optreden mail naar ronaldofferman@msn.com 

Nieuw filmpje…Een vuile kutzooi… met dank aan SG Collins van www.postwar.nl

Nieuw filmpje… Amsterdam is anders….. Ook een onderdeel in het programma… In gelul kan je niet wonen…

Nieuw filmpje…..Buiten is er niets, ook onderdeel van In gelul kan je niet wonen waarin ik mee doe met Amsterdams Allooi… Vanaf september weer in diverse theaters…. Filmpje gemaakt door sg Collins van Postwarmedia.nl

Klik op de link voor een filmpje met een gedicht

https://www.facebook.com/ronaldm.offerman

Hieronder een linkje naar een filmpje van AT5 waarin ik in café Eijlders het gedicht voor van der Laan voordraag.

http://www.at5.nl/gemist/tv/272/26134/-

Saarein ter Brake zingt mijn gedicht de Pleinen

Optreden in de Schouw in Rotterdam

hond

Gepubliceerd op 22 jul. 2014

Prachtig optreden van de Blaffende Honden en anderen in theater Het Perron in de Jordaan met muziek en poëzie van o.a. Ronald M. Offerman, Burning Burito’s: Jan de Goede, Hans Timmer, Johan Molenaar, Frans Stravers. Michiel van Rooij, Aurora Guds, De dichter en de stem ( Michael Abspoel – Man Bijt Hond-) en Peter W.J. Brouwer.
Een aanrader. Kijk op de agenda van Het Perron.


Geüpload op 21 jan. 2010
Single Het Leidseplein van De Blaffende honden (onder andere HIER te koop: http://www.musicstore.nl/info/leidsep…).

De Blaffende Honden bestaat uit Michael Abspoel (Programmamaker en stem van Man Bijt Hond), Ronald M. Offerman (Dichter) en Rogier Trampe (Componist, muzikant, zanger). Dit gezelschap brengt een avondvullend theaterprogramma over het leven in Amsterdam. Dit ondersteund door muziek geschreven door Rogier Trampe, gebaseerd op de gedichten van Ronald M. Offerman. Twee nummers uit de show hebben het geschopt tot deze single.

Tekst: Ronald M. Offerman
Muziek: Rogier Trampe & Jorg van der Molen
Video: Frans Verpoorten